Tafeltennis.nu

De eerste overwinning van Hercules heren 1 in de eredivisie is een feit! Gisteren werd Scyedam in Schiedam met 2-4 verslagen.

0-1: Jelle Bosman speelde tegen Martins-Ferreira een zeer degelijke partij waarbij hij de tegenstander geen enkele kans gaf met een klinkende 0-3 tot gevolg.
0-2: de verrassing van de dag was de overwinning van Herm Aalders tegen de kopman van Scyedam Smajic. Met goed verdedigend spel afgewisseld met onverwachte aanvallen wist hij met 2-3 de overwinning uit het vuur te slepen.
0-3: Jurgen Pastoors begon ietwat gespannen aan deze wedstrijd maar na de winst in de eerste set ging hij weer ouderwets los! Hij legde een dermate hoog tempo op de tafel dat Baart er totaal niet meer aan te pas kwam. Een nette 1-3 overwinning was het resultaat.
1-3: na de pauze kwam Herm Aalders weer aan de tafel. Herm kwam niet door het tactische spel van Martins Ferreira heen met een 3-1 verlies tot gevolg.
1-4: Jelle Bosman was geen schim meer van de overheersende speler uit de eerste wedstrijd, maar zoals het een echte kopman betaamd knokte hij zich naar de overwinning in de vijfde game (2-3). Daarmee was de eerste gewonnen eredivisiewedstrijd van Hercules uit de geschiedenis van de club een feit!
2-4: Jurgen Pastoors kwam ondanks een knappe overwinning in de eerste set tekort tegen Smajic; 3-1 in games.

Bron: Hercules