Tafeltennis.nu

De speler van het 2e team, en al regelmatige succesvolle invaller in het 1e, is doorgeschoven naar de hoofdmacht.

De spectaculaire verdediger, die bij zijn 3 invalbeurten al 4 punten voor de Groningers pakte, is nu de 4e speler in het eredivisieteam en zal mee gaan strijden om het behoud van het eredivisieschap. De Stars staan onderaan met 5 punten achterstand op Hilversum en Fvt en heeft nog 5 wedstrijden om dat goed te maken.

Het hiernavolgende is een persbericht van de vereniging

"Voorbeschouwing Enjoy&Deploy Taverzo - Klimaatgroep°Stars
Aanstaande zondag 31 januari begint voor Klimaatgroep°Stars de voorjaarscompetitie van de Eredivisie tafeltennis. Er wordt om 1 uur ‘s middags gespeeld in Zoetermeer tegen Enjoy&Deploy Taverzo. De voorjaarscompetitie bestaat uit de vijf resterende wedstrijden die in de competitie gespeeld moeten worden. Na de wedstrijd tegen Enjoy&Deploy Taverzo speelt het team nog thuis tegen Scylla en Hilversum. De resterende uitwedstrijden worden gespeeld tegen Van Wijnen Smash’70 en FvT. Na deze wedstrijden gaat Klimaatgroep°Stars play-down duels spelen met als inzet lijfsbehoud in de Eredivisie tafeltennis.
Enjoy&Deploy Taverzo is regerend landskampioen en staat ook dit jaar weer op de eerste plaats in de Eredivisie. In 9 wedstrijden heeft de ploeg van coach Gerald van Grunsven slechts 10(!) punten verloren en is één van de topfavorieten voor het winnen van het kampioenschap.

De spelers van Klimaatgroep°Stars hebben in de winterstop prima gepresteerd op verschillende toernooien. Zo won Colin Rengers het Open Gronings Kampioenschap en wist Henk Jan Wils zijn titel op de Friese Kampioenschappen te prolongeren. In het dubbelspel op het Nederlands Kampioenschap in de B-Licentie wisten Rengers en Wils samen kampioen te worden. Deze resultaten geven in ieder geval extra vertrouwen voor de voorjaarscompetitie en de play-downs.
De eerstvolgende thuiswedstrijd van Klimaatgroep°Stars is op zaterdag 6 februari om 4 uur tegen Scylla uit Leiden. U bent dan allen van harte welkom om het team toe te juichen!"